RSS Feed
Novosti
Feb
5
ACER - ovlašćeni servisni partner
Objavio Nepo System uključeno 05.02.2015 17:14

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Nepo System, od strane ACER-a, prepoznat kao kompanija koja svojim korisnicima konstantno pruža vrhunske servisne usluge.

U skladu sa vrednostima koje zajednički delimo sa kompanijom ACER, kao što su produktivnost, efikasnost, inovativnost i izvrsna briga o korsinicima, postali smo zvaničan servisni partner kompanije ACER za teritoriju Republike Srbije.

Biće nam zadovoljstvo da preuzmemo brigu o Vašim ACER uređajima i da Vam pružimo izvrsnu servisnu uslugu u skladu sa svim standardima koje propisuje kompanija ACER.

Vaše ACER uređaje možete doneti u naš servis ili ih poslati koristeći našu PickUp&Return uslugu.

Svim našim korisnicima na raspolaganju stoji naš korisnički servis putem telefona 011 40 30 100 i putem mail adrese info@nepo.rs.


Pročitajte dalje »



Jan
8
SENCOR – ovlašćeni servisni partner
Objavio Nepo System uključeno 08.01.2015 16:20

Sve naše korisnike sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Nepo System postao SENCOR ovlašćeni servisni partner za teritoriju Srbije
Korisnicima SENCOR proizvoda stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i konsultacije preko našeg call centra 011-40-30-100 ili putem emaila info@neposys.com.


Pročitajte dalje »



Feb
25
Član Novobeogradskog kluba
Objavio Nepo System uključeno 25.02.2014 10:21

Članstvom u Novobeogradskom klubu Nepo System omogućava svim vlasnicima članskih kartica koje izdaje opština Novi Beograd  popuste na servisne usluge. Stanovnici Novog Beograda imaju mogućnost da članstvom u Novobeogradskom klubu ostvare popust od 15% ukoliko poseduju plavu karticu dok sa zlatnom karticom obezbeđuju popust od 30% na servisne usluge Nepo System servisnog centra.

Više informacija o Novobeogradskom klubu možete naći na sledećoj web adresi: http://novibeograd.rs/novobeogradski-klub 


Pročitajte dalje »



Oct
21
Prodaja produženih garancija (EWE desktop PC)
Objavio Bozo Milutinovic uključeno 21.10.2013 11:11

Produžena garancijaSvi proizvođači uz prodane proizvode daju standardnu garanciju koja je ograničena na 24 meseca i obično ne pokriva transport kurirskim službama.

Naše produžene garancije omogućavaju produženje standardne garancije za sve nove EWE desktop PC računare kao i one EWE desktop PC računare koji su kupljeni u toku 2013 godine.

Trenutno možemo da vam ponudimo sledeće tipove produženih garancija:

  • 2 godine pickup&return standardne garancije: U slučaju kvara, za uređaj će biti organizovana dostava u dva smera, bez dodatnih troškova za korisnika.
  • 3/5 godina produžene garancije: produženje proizvođačke garancije za 1 ili 3 godine.
  • 3/5 godina pickup&return produžene garancije: produženje proizvođačke garancije za 1 ili 3 godine. U slučaju kvara, za uređaj će biti organizovana dostava u dva smera, bez dodatnih troškova za korisnika.

Produžena garancija počinje datumom isteka proizvođačke garancije (24 meseca).

Cene produženih garancija:

PRODUŽENA GARANCIJA - EWE Desktop računari vrednosti do 300 EUR** Cena RSD*
2 godine + pickup&return 600,00
3 godine 2.000,00
3 godine + pickup&return 2.400,00
5 godine 3.600.00
5 godine + pickup&return 4.200,00
PRODUŽENA GARANCIJA - EWE Desktop računari vrednosti od 301 EUR**  
2 godine + pickup&return 600,00
3 godine 4.500,00
3 godine + pickup&return 5.500,00
5 godine 8.000,00
5 godine + pickup&return 9.000,00

*Sve cene sa sa uračunatim PDV-om za krajnje korisnike
** Na osnovu fiskalnog računa ili fakture

Za sva pitanja možete koristiti našu email adresu info@neposys.com ili postaviti pitanje putem naše web stranice http://neposys.com/sr/briga-o-korisnicima.

Na raspolaganju vam je i naša baza "Često postavljenih pitanja".


Pročitajte dalje »



Sep
2
SHARP – ovlašćeni servisni partner
Objavio Nepo System uključeno 02.09.2013 13:27

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Nepo System postao deo SHARP porodice kao ovlašćeni servisni partner za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Ponosni smo što je tako velika kompanija kao što je SHARP prepoznala kvalitet naših usluga a posebno naše napore da korisnici budu što zadovoljniji pruženim uslugama.

Nama ostaje da opravdamo ukazano poverenje i da našim koriscima pružimo još bolje i kvalitetnije servisne usluge.

Proizvodi koji su obuhvaćeni ovim servisnim ugovorom su televizori i mikrotalasne rerne. Kako se u budućnosti bude proširivao prodajni portfolio SHARP proizvoda tako ćemo i mi sa naše strane proširivati servisnu podršku za iste.

Korisnicima SHARP proizvoda stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i konsultacije preko našeg call centra 011-31-65-111, putem emaila info@neposys.com ili preko naše stranice na našoj internet prezentaciji http://neposys.com/sr/briga-o-korisnicima.


Pročitajte dalje »



Aug
5
Proverite status uređaja na servisu preko QR koda
Objavio Nepo System uključeno 05.08.2013 11:07

QR code - Nepo SystemPrateći najnovije svetske trendove omogućili smo Vam da na jednostavan i brz način korišćenjem QR koda na našoj prijemnici, proverite status Vašeg uređaja na servisu.

Sve što vam je potrebno za ovu akciju je QR Code reader aplikacija na vašem mobilnom telefonu. Skeniranjem QR koda sa naše prijemnice, aplikacija će direktno na ekranu Vašeg mobilog telefona prizati poslednji status uređaja u servisu, bez dodatnih akcija sa Vaše strane.

Preporučujemo „Scan - QR Code Barcode Reader“ aplikaciju, koja može da radi na svim mobilnim uređajima. Više detalja o aplikaciji možete naći na sledećem linku: http://scan.me/apps/

Za sve dodatne informacije ili sugestije možete, kao i do sada, koristiti naš mail info@neposys.com ili stranicu na našoj internet prezentaciji http://neposys.com/sr/briga-o-korisnicima.


Pročitajte dalje »