RSS Feed
Novosti
Jul
29
Briga o korisnicima – Merenje zadovoljstva korisnika
Objavio Nepo System uključeno 29.07.2013 12:32

Aktivno slušanje i odgovaranje na povratne informacije koje nam šalju korisnici sam je temelj naše misije pužanja usluga. Uspeh naše kompanije je neraskidivo vezan uz poboljšanje ukupnog zadovoljstva korisnika naših usluga.

U svom poslovanju Nepo System primenjuje više metoda za kontinuirano praćenje i merenje zadovoljstva korisnika, počev od knjige utisaka i specijalnih upitnika u kojima korisnici mogu oceniti rad servisa, preko usluge koju pružaju zaposleni u odeljenju za rešavanje reklamacija, a koji su posvećeni isključivo sugestijama, pitanjima i primedbama postojećih i potencijalnih korisnika.

Danas smo ponosni što možemo da predstavimo novi i jednostavniji način merenja zadovoljstva korisnika. Svi naši korisnici će dobijati po završetku servisa kratak email sa linkom ka našem upitniku koji sadrži set kratkih pitanja. Svi korisnici će imati mogućnost da na veoma intuitivan i jednostavan način ocene karakteristike naših usluga ocenama od 1 do 5, gde je 1 najniža ocena i reprezentuje nezadovoljstvo našim uslugama, dok 5 predstavlja najvišu ocenu i reprezentuje veliko zadovoljstvo našim uslugama.

Drugim rečima, što je Nepo System uspešniji u stvaranju kulture odgovornosti, slušanja i reagovanja na potrebe korisnika, poboljšanja kvaliteta suluga i stalnim inovacijama to ćemo uspešnije ispunjavati potrebe naših korisnika, a samim tim se i brže približiti našem krajnjem cilju, a to je zadovoljan korisnik.


Pročitajte dalje »



Jul
9
Brza provera statusa – verzija za mobilne telefone i tablete
Objavio Nepo System uključeno 09.07.2013 21:27

U želji da budemo što bliže našim korisnicima kao i da omogućimo brz i jednostavan pregled servisnih informacija preko različitih platformi, pustili smo u rad i mobilnu verziju „Brze provere statusa" uređaja na servisu.

Web adresa preko kojete možete pristupiti ovom delu servisnog portala preko vašeg mobilnog telefona ili tableta je http://mobilni.neposys.com.

Sve što je potrebno je da unesete broj vašeg tiketa, vašu email adresu koju ste dali za kontakt i da kliknete na dugme „Pogledaj status".

Na sledećem ekranu ćete imati prikazan aktuelni status vašeg uređaja, kao i poslednju prepisku sa našim servisom.

U slučaju da vam trebaju dodatne informacije uvek možete koristi naš servisni portal na adresi http://servis.neposys.com

Ukoliko imate predloge kako možemo da poboljšamo naših kvalitet usluga, uvek možete poslati mail na info@neposys.com ili posetiti našu stranicu na webu http://neposys.com/sr/briga-o-korisnicima.


Pročitajte dalje »



Jun
4
Potpisan ugovor za servisiranje HP consumer uređaja u vangarantnom roku
Objavio Bozo Milutinovic uključeno 04.06.2013 09:52

Nepo System je postao zvanični HP OOW partner,  što je rezultat obostranog prepoznavanja velikog potencijala koji se očekuje od ove saradnje.

Na ovaj način smo omogućili našim klijentima kompletno rešavanje pitanja servisa HP consumer uređaja u vangarantom roku.

Za sve HP consumer uređaje u vangarantnom roku nudimo besplatatno preuzimanje i dostavu sa servisa kurirskom službom u skladu sa poslovnom politikom i uslovima našeg servisa.

 


Pročitajte dalje »



May
28
ASUS – Novi član naše porodice
Objavio Bozo Milutinovic uključeno 28.05.2013 09:23

Sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da od danas preko nas možete kupiti originalne rezervne delove za sve ASUS uređaje. Svi delovi su dobavljivi preko autorizovanog ASUS-ovog distributera rezervnih delova u Evropi.

Grupe uređaja za koje možemo da obezbedimo originalne rezervne delove su:

  • All in one
  • Desktop
  • Eee Box
  • Media player
  • Mobile
  • Monitor
  • Netbook
  • Notebook
  • Pad
  • Padphone

Takođe, možemo da vam ponudimo i servis svih ASUS uređaja u vangarantnom roku kao i do sada nastavljamo sa našom praksom da za sve uređaje u vangarantnom roku nudimo besplatno preuzimanje i dostavu sa servisa kurirskom službom u skladu sa poslovnom politikom i uslovima našeg servisa.


Pročitajte dalje »



May
24
Nepo System - White Canyon: Početak uspešne saradnje
Objavio Bozo Milutinovic uključeno 24.05.2013 15:10
White Canyon je vodeći provajder bezbednosnog softvera koji trajno briše podatke sa vašeg uređaja (hard disk, mobilni telefon, tablet …) . Sa više od 40 miliona izbrisanih hard diskova, kompanija je uspela da pridobije i stekne lojalnost veoma zahtevnih klijenata kao što su vlade, vojne organizacije, međunarodne organizacije, finansijske i osiguravajuće kompanije.

Nepo System je postao servisni i prodajni partner za proizvode White Canyon za teritoriju Srbije. Klijentima koji imaju potrebu da trajno izbrišu svoje podatke sa uređaja nudimo uslugu da to uradimo koristeći White Canyon wipe out program. Po završenom brisanju podataka korisnik dobija sertifikat da su podaci trajno izbrisani i da ne postoji mogućnost njihovog daljeg čitanja.

Za detalje oko White Canyon proizvoda možete pogledate naš cenovnik.


Pročitajte dalje »