RSS Feed
Novosti
Jul
29
Briga o korisnicima – Merenje zadovoljstva korisnika
Objavio Nepo System uključeno 29.07.2013 12:32

Aktivno slušanje i odgovaranje na povratne informacije koje nam šalju korisnici sam je temelj naše misije pužanja usluga. Uspeh naše kompanije je neraskidivo vezan uz poboljšanje ukupnog zadovoljstva korisnika naših usluga.

U svom poslovanju Nepo System primenjuje više metoda za kontinuirano praćenje i merenje zadovoljstva korisnika, počev od knjige utisaka i specijalnih upitnika u kojima korisnici mogu oceniti rad servisa, preko usluge koju pružaju zaposleni u odeljenju za rešavanje reklamacija, a koji su posvećeni isključivo sugestijama, pitanjima i primedbama postojećih i potencijalnih korisnika.

Danas smo ponosni što možemo da predstavimo novi i jednostavniji način merenja zadovoljstva korisnika. Svi naši korisnici će dobijati po završetku servisa kratak email sa linkom ka našem upitniku koji sadrži set kratkih pitanja. Svi korisnici će imati mogućnost da na veoma intuitivan i jednostavan način ocene karakteristike naših usluga ocenama od 1 do 5, gde je 1 najniža ocena i reprezentuje nezadovoljstvo našim uslugama, dok 5 predstavlja najvišu ocenu i reprezentuje veliko zadovoljstvo našim uslugama.

Drugim rečima, što je Nepo System uspešniji u stvaranju kulture odgovornosti, slušanja i reagovanja na potrebe korisnika, poboljšanja kvaliteta suluga i stalnim inovacijama to ćemo uspešnije ispunjavati potrebe naših korisnika, a samim tim se i brže približiti našem krajnjem cilju, a to je zadovoljan korisnik.